Farlig korv!

Terminen började med falukorv i långa banor. Dels på tjocka rågsiktskakor som mellanmål, dels stekt och till sist även ugnad med ost :) Här kommer några bilder för att inspirera er till att laga mer av denna läckra svenska klassiker!





Glöm inte kecku!

/M

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oooooo... jag saknar den farliga korven!!!!

2010-02-08 @ 08:39:31
Postat av: Märta

Mm, visst är den god!

Jag har köpt ny farlig korv som ligger i kylskåpet och väntar på att jag ska laga middag :)

2010-02-08 @ 18:03:19
Postat av: Greta

Vissa hemma hos mig köper farligkorv varje gång vi handlar så jag har en ständig kamp att äta upp all.. Men det är gott. Jag kan rekommendera att skiva och lägga på en plåt och ugna till lagom färg - mkt gott och tidseffektivt!

2010-02-10 @ 18:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0