Lussebulle version nummer tre
I år har det blivit tre versioner av lussebullar. Den senaste med fyllning smaksatt med vanilj och apelsinskal. Receptet hittade jag här: http://litemer.paindemartin.se/2011/12/langjasta-saffransbullar/ Att pensla bullarna med sockerlag efter att det gräddats var nytt för mig. Det var ett bra tips eftersom bullarna blev riktigt snygga.
/Karin
Kommentarer
Postat av: Märta
Häftigt, de liksom glänser! Penslade du med ägg innan gräddningen också eller bara med sockerlag?
Postat av: Karin
Inget ägg, bara sockerlag. Tänkte testa med sockerlag nästa gång jag gör kanelbullar för att se om det blir liknande resultat...
Postat av: Greta
Vanilj och apelsinfyllning låter riktigt gott! Jag tycker ofta att fyllda saffransbullar är snäppet vassare än vanliga, så det här måste nog provas!
Trackback