Vad gör man en söndagseftermiddag?
Jo man lagar naturligtvis mat. Börjar med en riktig chiligryta.
Först putsa och tärna nästan 2 kg högrev.
Chipotle chili för en god rökig hetta.
Bryn köttet i omgångar om man inte har en väldigt stor gryta.
Ur med köttet och i med bacon, morötter, chili, blekselleri som får fräsa tills de får lite färg.
Vanlig pajbotten fylld med spenat, lök, fetaost och rökt lax.
Chilin serverades med hembakt surdegsbröd, även ris passar bra till.
Först putsa och tärna nästan 2 kg högrev.
Chipotle chili för en god rökig hetta.
Bryn köttet i omgångar om man inte har en väldigt stor gryta.
Ur med köttet och i med bacon, morötter, chili, blekselleri som får fräsa tills de får lite färg.
Tillbaka med köttet och tillsätt öl, krossade tomater, vinäger, oxbuljong och honung.
Efter en timmes puttrande ska paprikan i. Sen är det bara vänta ytterligare två timmar innan det är klart.
Så under tiden den puttrade passade jag på att göra en lax och spenatpaj med fetaost.
Efter en timmes puttrande ska paprikan i. Sen är det bara vänta ytterligare två timmar innan det är klart.
Så under tiden den puttrade passade jag på att göra en lax och spenatpaj med fetaost.
Vanlig pajbotten fylld med spenat, lök, fetaost och rökt lax.
Chilin serverades med hembakt surdegsbröd, även ris passar bra till.
/Jonas
Kommentarer
Postat av: Mikke
Grymt!
Ser riktigt bra ut!
Trackback