Hänt i veckan

Måndagen bjöd inte på några stora kulinariska bedrifter... Blev inte förevigat på bild heller.

Tisdagens middag bestod av fisksoppa med torsk, kokosmjölk och bulgur. Recept från www.fisksoppa.se
Onsdagen då Karin egentligen borde lagt sin tid på att plugga ägnades åt diverse bak och matlagningsprojekt.
Något ojämna i formen men smaken var det inget fel på.

Middag blev klassisk svensk husmanskost. Köttfärslimpa, potatismos och gräddsås.
Efterrätt (lyx på en onsdag... räckte även till torsdagen).

Karins bakprojekt resulterade i:
Semlor! Eftersom alla inte tycker om grädde (Karin) så användes Mildas Vaniljvisp istället.
Vaniljvispen användes även i fyllningen blandad med mandelmassa.

Fredag: Slut på veckan och energin speciellt eftersom vi spenderade en timme på gymmet innan det var dags att laga middag. Hemköp sålde skinkstek billigt.
För att få önskad form på skinksteken användes bland annat en kavel.
De bankade köttbitarna vändes i ägg och ströbröd.
För att sedan stekas i smör.
Dessa serverades med klyftpotatis, tzatsiki och sallad.
Veckan avslutas i soffan med:
Trevlig helg önskar
Karin och Jonas

Kommentarer
Postat av: Mikke

Såg ut som en bra vecka!

men hur blir egentligen smaken med vaniljvisp?

2011-02-12 @ 11:19:21
Postat av: Jonas

Det smakar mindre grädde ;) och lite sötare.

2011-02-12 @ 20:48:56
Postat av: Mikke

Misstänkte det!

2011-02-13 @ 17:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0