Fredagskväll på Södersand

Långledigt! Minisemsester på landstället. Vi startade med Norrlandskebab med hembakade tunnbröd till.
Som så ofta hittade vi inspirationen till vår matlganing hos kryddburken.se.


Hacka lite lök tillsamans med Chili. Glöm inte att köpa renskaven, det gjorde vi.

Fräs lök och chili tillsamans med reskaven och börja grädda tunnbröden i en torr stekpanna.


Tillsätt paprika och champinjoner. Häll på grädde och låt det koka ihop en stund.


Servera i tunnbrödet. Salladsbladet ytterst gör att tunnbrödet inte suger åt sig så mycket vätska.
Karin o Jonas

Kommentarer
Postat av: Märta

Mmm, ser jättegott ut! Använder ni några kryddor i tunnbröden?

2012-04-29 @ 19:19:24
Postat av: Jonas

Inga kryddor i tunnbröden.

2012-05-01 @ 07:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0